ICT Partner

 

Technologie is de sleutelfactor op de weg naar een duurzame toekomst. Heltech gelooft daarin en levert zijn klanten sinds 2003 meetbare toegevoegde waarde door het aanbieden van hoogwaardige technische totaaloplossingen. Dit met de kerngedachte dat je niet moet automatiseren om te automatiseren maar de baten altijd groter moeten zijn dan de kosten.

Heltech onderscheidt zich door een multidisciplinaire aanpak: de unieke combinatie van ICT, Data- & Telecommunicatie, Point Of Service en Security over de volle breedte en diepte van het technologisch spectrum - vanuit één aanspreekpunt. Hierbij staat onze kerngedachte centraal en levert onze projectmatige aanpak een aanzienlijk kostenreductie en een snelle response bij calamiteiten.

 Organisatie struchtuur Heltech Engineering en Service

Heltech bestrijkt het hele palet aan dienstverlening: van advies en ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer. Heltech neemt, als dat gewenst is, de complete verantwoordelijkheid voor de technologie van klanten over. Zo kunnen klanten zich richten op hun eigen kernactiviteiten.

Met onze enthousiaste medewerkers en diverse strategische partnerships hebben we een zeer efficiënte en brede kennisbank die ter beschikking staat aan klanten uit diverse branches binnen het MKB.  

Heltech biedt toegevoegde waarde in de vorm van integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen die leiden tot betere bedrijfsprocessen en meer rendement voor klanten én aan de klanten die zij op hun beurt bedienen.

Heltech biedt tevens oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld ‘groene’ technologie en technische oplossingen op het gebied van energie en mobiliteit.

over uw ICT Partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Donec sed odio dui. More...

Contact

Postadres:
Postbus 5570, 6202 XB  Maastricht

Bezoekadres:
Fregatweg 50, 6222 NZ  Maastricht

Phone: +31 43 363 63 00
Fax: +31 43 363 73 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.